Actueel- zoals het hier in maart 2018 loopt

cropped-20151030_1431381.jpgWe zijn weer begonnen met het snoeien van de olijfbomen.Laat dit jaar. De winter wil niet ophouden, ook hier is het bitterkoud geweest. Geconfronteerd met ijzel en hagel zijn de olijven er op het ogenblik niet erg goed aan toe. Laten we er het beste van hopen.Ook omdat de olijven en gourmetweek op Faulle iets heel bijzonders is, waar we ons ieder jaar erg op verheugen!! Bekijk ook de video en laat U aansteken door deze olijfpassie!

De bezoeken aan Florence op de gratis(musea)  zondagen doen we trouw. Een prachtige ondersteuning voor mijn werk. Wilt U lezen, wat ik over Florence te vertellen heb,kunt U kijken op de website:www.florence-nu.nl. Onder “bezienswaardigheden-tips” heb ik geschreven over Donatello’s “Pompoenhoofd Habakuk” en onder “bezienswaardigheden-musea ” over het kunstwerk “Sant Anna Mettera” in de Galleria degli Uffizi.

En dan heb ik weer een mooi geschenkje dit jaar aan alle gasten van Casa Faulle:  een in prijs gereduceerde rondleiding in Florence. Zie onder kunst- en cultuurgids.

florence2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s